Willem Huisman

Nieuw Clip Liefste

Biografie

Willem_huisman_3_Low-Res

Willem Huisman geboren in 1994 te Arnhem,

Zanger Willem Huisman is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. De jonge twintiger uit Arnhem tekende sinds 2014 voor de release van singles als ‘Elke roos’, ‘Alleen’, ‘In ons café’, ‘Jij laat de zon voor me schijnen’ en zijn eerder dit jaar verschenen ‘Liefste’.

En dan te bedenken dat de vrolijke zanger pas sinds 2012 achter de microfoon plaatsneemt wat destijds gebeurde tijdens een stapavond met vrienden. Sindsdien, en mede door de talrijke positieve reacties die hij al mocht ontvangen, bouwt Willem serieus aan zijn carrière en weet hij zich ondertussen gesteund door een forse schare trouwe volgers en fans.

Zijn nieuwe single ‘Ik voel de liefde’ zal via Rood-Hit-Blauw Produkties landelijk onder de aandacht gaan komen en werd 24 Juni j.l. officieel aan het publiek voorgesteld in Café Ons Huis in Arnhem. De onlangs 22-jaar geworden Huisman werd tijdens deze releaseparty op de bühne vergezeld door o.a. John West, Willem Barth, Frank van Etten en vele andere collega’s. Menig zaal heeft Willem al in feeststemming weten te brengen en dat zal met zijn nieuwe track ‘Ik voel de liefde’ niet anders zijn. Een heerlijke vlotte zomerse single waarmee de zanger absoluut bevestigt dat hij tot de aanstormende talenten van ons land behoort!

Pin It on Pinterest